Esőleső

ESŐLESŐ - levelező játék Kányádi Sándor veseivel, meséivel
A Berzsenyi Dániel Könyvtár levelező játékot hirdet Kányádi Sándor születésének 90. évfordulóján. A közös játék, tisztelgés az erdélyi költő, író előtt, aki történeteivel, verseivel a felnőttek mellett a gyermekeket is megszólítja.
Várjuk Vas megye általános iskoláinak 2-4. osztályaiból 3-4 fős csapatok jelentkezését, akik szívesen hallgatnak, olvasnak meséket, verseket, forgatnak varázslatosan illusztrált köteteket.
Játékunk háromfordulós, májusban hirdetünk eredményt.
A játékra jelentkezni egy elektronikus levél elküldésével lehet, amit a gykvt@bdmk.hu címre várunk. A levélben szerepeljen a csapattagok neve az iskola és az osztály feltüntetésével, a támogató/kapcsolattartó pedagógus neve és elérhetősége valamint az alábbi bejelentkező feladat megoldása.
Bejelentkező feladat:– Gyűjtsétek össze a környezetetekben található Kányádi Sándor kötetek címét és írjátok le első leveletekben. Nézzetek körül az otthoni könyvespolcon, térjetek be az iskolai könyvtárba, keressétek fel településetek könyvtárát!
Beküldési határidő: 2019. március 15.
További információ a BDK gyermekkönyvtárában személyesen, az 513-544-es telefonszámon vagy a gykvt@bdmk.hu elektronikus címen kérhető.